אודות 

אברהם סלמון עלה בשנת 1941 מעירק לישראל לאחר שהקדיש את כל חייו לתבשילים ולניחוחות מבית אבא שעליו הוא גדל בבגדד.
הוא ואשתו ברטה החליטו להקים למען עתיד שלושת ילדיהם בית קפה-אולם אירועים קטן ‘ברמה’ שבר”ג, שהתבסס על טהרת המטבח העירקי העשיר. וכך, ילדיהם חזרו כל יום מבית הספר היישר למטבח, לעזור להוריהם תוך כדי שהם לומדים את רזי האוכל העירקי תחת עבודה קשה ושעות אין ספור במטבח.
כמה שנים לאחר מכן, ‘סלמון’ החל לתפוס תאוצה והפך לשם דבר בתחום האוכל המוכן- ולא רק העירקי, בעיקר בשל האיכות הבלתי מתפשרת שהוא מספק, תוך שהוא מתבסס על  מוניטין של מקצועיות ואמינות.
עם השנים ‘סלמון’ הרחיב את סגנונות האוכל שלו, לדרישת הקהל , ומציע כיום  מגוון רחב של מאכלים מכל העדות, הצבעים והסגנונות  שנעשים רובם ככולם בעבודת יד  מוקפדת ומדויקת בטעמים ובתבלינים.
אברהם סלמון היה החלוץ ומייסד האוכל המוכן הראשון בישראל  ונודע כאדם בעל חזון, ישר וצנוע שהעביר את מורשת האוכל  לילדיו.
כיום, ‘סלמון’ כבר שלושה דורות  במשפחה של אוכל ביתי וטעים  שמבשלת ללא פשרות לקהל לקוחותיה מכל הלב והנשמה יום יום.

 

בתאבון

משפחת סלמון