חנות המפעל

מפעל הייצור שלנו ממוקם בקריית אריה שבפ”ת ומשתרע על פני כחצי דונם.

עוד בשנים הראשונות הכרנו בחשיבות תהליך ייצור האוכל כמפתח ליצירת בידול משמעותי ורמת אוכל שונה מכל מה שידעו עד אז על אוכל מוכן . לצורך כך, הקמנו את המפעל ואנו משקיעים רבות בתשתית ובטכנולוגיה שיאפשרו לנו להמשיך ולייצר את האוכל ברמה ובאיכות הגבוהים ביותר, כפי שהלקוחות שלנו מצפים ומכירים כבר שנים רבות.

עם זאת, כיאה למפעל שמרני מבחינת דרך הייצור, אנו מבינים היטב שעם כל הטכנולוגיה המתפתחת בתחום , אין תחליף הולם לעובדים המיומנים שלנו שנותנים את הלב והנשמה כדי שיצא האוכל ברמה הגבוהה ביותר. העובדים נבחרים בקפידה על מנת שיוכלו לייצר תחת הסטנדרטים הגבוהים והבלתי מתפשרים שלנו על מנת שבסוף התהליך נקבל אוכל איכותי, טרי וטעים תוך התחדשות מוצרים תמידית.

המפעל פועל על פי הסטנדרטים הגבוהים של משרד הבריאות תחת רישיון יצרן- תנאי הכרחי להבטחת תהליך ייצור נקי וסטרילי כבר מקבלת חומרי הגלם ברמה הגבוהה ביותר דרך כל שלבי הייצור המחמירים – שעוזר לשמור על האיכות הגבוהה ולהאריך את חיי המוצר הסופי שמוצע ללקוח.