פסטלים תפו"א

הפסטל מקורו ממרוקו, והוא ממולא בתפו"א שנמס בפה אחרי הטיגון. פשוט ריח שאי אפשר לעמוד מולו…

סיגרים בשרי

הסיגר מקורו ממרוקו, והוא ממולא בבשר שנמס בפה אחרי הטיגון. פשוט ריח שאי אפשר לעמוד מולו…

אגרול

האגרול, שמקורו מסין,עשוי בצק פריך מטוגן במילוי ירקות. קריספי וטעים…

מיני סמבוסק

5.50 ש"ח ל- 100 גר'

פילו ממולא בשר

דפי פילו דקים ממולאים בבשר רך ועסיסי עבודת יד… מאוד קראנצ'י ופריך.נפוץ בישראל באולמות אירועים כמנה ראשונה..עושה חשק לעוד!

פילו ממולא פטריות

דפי פילו דקים ממולאים בפטריות שנמסות בפה, מאוד קראנצ'י ופריך.נפוץ בישראל באולמות אירועים כמנה ראשונה..עושה חשק לעוד!

קרפעלך בשר

קרפעלך הם כיסונים שמקורם במטבח היהודי האשכנזי- הוא מרוסיה, שם הוא נקרא פילמני. הם ממולאים בבשר טחון. את הקרפעלך מכינים ב'סלמון' עם רוטב שנותן טעם נוסף לבצק ה'לבן' והמשעמם.. התוצאה- פשוט טעים!

כרובית מטוגנת

כרובית בציפוי פירורי לחם, שעברה חצי טיגון- מתאים כמנות ראשונות שפותחות את התיאבון.. קראנצ'י ופריך..!

לחמעג'ון

לחמעג'ון (לחמא- בעג'ון- בטורקית -'בשר בלחם') הוא הגרסה הטורקית לפיצה, רק עם בשר: בצק רך ועליו שכבה עשירה של בשר, עגבניות, רוטב ותבלינים.. אין מילים לתאר את הטעם כשזה יוצא חם מהתנור..

קרפעלך תפו"א

קרפעלך הם כיסונים שמקורם במטבח היהודי האשכנזי- הוא מרוסיה, שם הוא נקרא פילמני. הם ממולאים בתפו"א. את הקרפעלך מכינים ב'סלמון' עם רוטב שנותן טעם נוסף לבצק ה'לבן' והמשעמם.. התוצאה- פשוט טעים!

בורקס פטריות

בורקס עלים פריך וטעים עם מילוי מפנק של פטריות עסיסיות. מקור הבורקס הוא מארצות הבלקן כמובן.

בורקס בשר

בורקס עלים פריך וטעים עם מילוי מפנק של בשר עסיסי. מקור הבורקס הוא מארצות הבלקן כמובן.

ג'חנון

ג'חנון הוא מאכל תימני מסורתי, שבו מכינים את הג'חנון בערב שבת, במקרה זה הוא נאכל כארוחת בוקר משביעה של שבת. את הג'חנון מקובל לאכול בתוספת של עגבניות מרוסקות טריות, סחוג וביצה קשה חומה.

ירקות של קוסקוס

מרק ירקות של קוסקוס- הולך כמובן ביחד עם הקוסקוס אבל טעים גם בלעדיו. גם הוא מהמטבח הצפון אפריקאי, עם ירקות מגוונים ועשירים כגון דלעת, תפו"א, קישואים, וחומוס שעושים חשק לעוד!

אפונה ברוטב

אפונה ירוקה שהתבשלה בסיר עם רוטב אדום..ממש נמס בפה..מאכל שנפוץ בעיקר אצל העיראקים..

אורז פול

אורז האדום הקלאסי שלנו בליווי של פול מבושל לטעם משגע. גם כן, מאכל עיראקי קלאסי!

מג'דרה

אורז עיראקי קלאסי שמורכב מעדשים ובצל מטוגן. אורז מאוד מיוחד, רך טעים ועשיר בטעם כמו שרק ב'סלמון' יודעים לעשות באהבה..!

אורז אדום

האורז האדום- שמקורו בעיראק כמובן, מוכן ב'סלמון' בפשטות מנצחת. התוצאה- אורז רך, עסיסי ונמס בפה- טעם מושלם!

אורז לבן

3.40 ש"ח ל- 100 גר'

תפו"א בעשבי תיבול

תפו"א רך וטרי שנאפה ביחד עם עשבי תיבול לטעם מושלם. מוגש בדרך כלל באולמות אירועים עשירים לצד המנה העיקרית.

בריאני

אורז עשיר בצבע וטעם מהמטבח ההודי. מבושל ב'סלמון' עם חתיכות עוף והתבלין ההודי המיוחד שנותן לו את צבעו וטעמו הייחודי שכולם כ"כ אוהבים. פשוט חגיגה לעיניים ולחך!

אורז פטריות

האורז האדום הקלאסי שלנו בליווי של פטריות ובצל לטעם משגע. גם כן, מאכל עיראקי קלאסי!

אורז טבית

המלך של האורזים בגזרה העיראקית. אורז אדום, רך ודביק עם תבלינים טובים שמתבשל ב'סלמון' כל הלילה לכדי טעם מושלם..מהווה את הבסיס והתוספת לטבית העוף העיראקי הממולא..

מג'דרה

אורז עיראקי קלאסי שמורכב מעדשים ובצל מטוגן. אורז מאוד מיוחד, רך טעים ועשיר בטעם כמו שרק ב'סלמון' יודעים לעשות באהבה..!

אורז אושפאלו

אורז עשיר בניחוחות וצבעים מהמטבח הבוכרי. האושפאלו הקלאסי מבושל ביחד עם בשר. האורז מתבשל ב'סלמון' עם ירקות כגון גזר ובצל שמוסיפים לטעמו הייחודי והססגוני. פשוט חגיגה לעיניים ולחך!

בטטה בעשבי תיבול

בטטה רכה וטרייה שנאפת ביחד עם עשבי תיבול לטעם מושלם. מוכן בהשראת אולמות האירועים המובילים שמגישים את הבטטה לצד המנה העיקרית.

אורז שמיר

אורז שמיר הינו אורז שמעורבב עם שמיר ותבלינים טובים. הוא מאוד מיוחד, רך, טעים ועשיר בטעם כמו שרק ב'סלמון' יודעים לעשות באהבה..!

שעועית מוקפצת

השועיעית המוקפצת נחשבת כמאכל 'מודרני' בישראל, ומוגש לרוב באולמות האירועים לצד המנה העיקרית. מתובל עם מעט מלח גס, שום וטיפה סויה..

עערוק קציצת ירק עם עוף

קציצת ירק עיראקית מסורתית וביתית שמורכבת רובה מהרבה ירקות ירוקים וטריים וקצוצים.נוהגים להגיש קציצות אלו בעיקר בארוחת בוקר או ערב קלות.קציצה זו מעורבבת עם עוף להעצמת הטעם.ממש ריח שאי אפשר לעמוד מולו!

ירקות מעורבים

מגוון ירקות חתוכים כגון גזר, קישואים בצל, תפו"א ופלפלים מאודים עם תבלינים טובים שיוצרים חגיגה צבעונית לעיניים וגם לחך.. מומלץ!

קוסקוס

קוסקוס הוא מאכל צפון אפריקאי וסיציליאני מסורתי, העשוי גרגרי סולת העוברים התפחה על ידי מים בתהליך של אידוי. מוגש בדרך כלל עם מרק ירקות של קוסקוס עשיר בטעמיו.

ביצה חומה

אין ארוחת שבת בבוקר של עיראקיים בלי ה'סביח' המסורתי- ביצה, חציל ופיתה עיראקית! ביצה חומה שהתבשלה על הסיר שלנו כל הלילה מוכנה לשבת בבוקר!

עערוק קציצת ירק צמחונית

קציצת ירק עיראקית מסורתית וביתית שמורכבת רובה מהרבה ירקות ירוקים וטריים וקצוצים.נוהגים להגיש קציצות אלו בעיקר בארוחת בוקר או ערב קלות.קציצה זו ללא עוף בפנים. ממש ריח שאי אפשר לעמוד מולו!

במיה ברוטב חמוץ מתוק

4 ₪ ל- 100 גר'

פטריות מוקפצות

פטריות שמפניון מוקפצות על האש ביחד עם בצל ותבלינים שיוצרים ביחד טעם מעניין וייחודי לפטריות, שייגרמו לך לרצות לקחת עוד ועוד..

פטריות יער מוקפצות בטריאקי

פטריות פורטבלו עשירות בטעם ובשרניות שמתבשלות עם טריאקי ,יין ועשבי תיבול.. מוכן ב'סלמון' בהשראת מסעדות היוקרה ובתי מלון הנחשבים בישראל ובעולם.. הטעם פשוט נפלא!

סמבוסק חומוס

סמבוסק העיראקי (נקרא 'בטאווה- מטוגן בערבית), הוא עוד אחד ממוצרי הדגל שלנו שנעשה בעבודת יד והמון אהבה..בצק פריך שבתוכו גרגירי חומוס טריים וטחונים עם תבלינים טובים.. ממש יזכיר לכם את הסמבוסק של סבתא..!

אורז סיני

אורז בסגנון סיני (נפוץ מאוד באסיה)- אורז רך ונמס בפה עם חתיכות ביצה, גזר, אפונה- כמו שרק ב'סלמון יודעים להכין בהמון אהבה!

עערוק קציצת ירק צמחונית

קציצת ירק עיראקית מסורתית וביתית שמורכבת רובה מהרבה ירקות ירוקים וטריים וקצוצים.נוהגים להגיש קציצות אלו בעיקר בארוחת בוקר או ערב קלות.קציצה זו ללא עוף בפנים. ממש ריח שאי אפשר לעמוד מולו!

תפו"א זעיר בעשבי תיבול

תפו"א זעיר עגול, רך וטרי שנאפה ביחד עם עשבי תיבול לטעם מושלם. מוגש בדרך כלל באולמות אירועים עשירים לצד המנה העיקרית.

שעועית ירוקה

שעועית ירוקה שהתבשלה בסיר עם רוטב אדום..ממש נמס בפה..מאכל שנפוץ בעיקר אצל העיראקים..

פסטה ברוטב עגבניות

פסטה ברוטב עגבניות, מקורה מאיטליה כמובן. הרוטב והתבלון אצלנו ב'סלמון' כ"כ מיוחדים וטעימים שזה לא פלא שילדים מאוד אוהבים אותה וגם המבוגרים!

קובה תפו"א בשר

קובה תפו"א (בערבית- קובה פתתה) הוא מאכל עיראקי מסורתי שמורכב מבצק שעשוי מתפוחי אדמה ומילוי בשר טחון( קיימות אצלנו גם מילויי עוף ופטריות) עם תבלינים מעוררי תיאבון- מטוגן בשמן קל לפריכות מושלמת!

קובה דלעת

קובה דלעת הוא מאכל עיראקי מסורתי שקשה להכנה,שמורכב מבצק שעשוי סולת ממולא בבשר טחון עם פטרוזיליה ותבלינים טובים..את הקובה מבשלים ברוטב אדום עם דלעת ושום-חמוץ מתוק..התוצאה- קובה רכה שבשר חם יוצא ממנה..

קובה סלק

קובה סלק הוא מאכל עיראקי מסורתי שקשה להכנה,שמורכב מבצק שעשוי סולת ממולא בבשר טחון עם פטרוזיליה ותבלינים טובים..את הקובה מבשלים ברוטב אדום עם סלק -חמוץ מתוק..התוצאה- קובה רכה שבשר חם יוצא ממנה.. מעדן!

חזה עוף

חזה עוף רך ועסיסי, מתובל קלות וצלוי על האש. מעדן!

קציצות בשר ברוטב

קציצת בשר רכה וטעימה עשויה מבשר איכותי, ירקות ותבלינים, ברוטב עגבניות שפשוט יגרום לכם לקחת עוד ועוד.. מומלץ מאוד לילדים!

קובה פטריות

קובה סורית (נקראת גם חלאבית ,מהעיר חלאב שבסוריה)- קובת הדגל שלנו בה' הידיעה שמזוהה לרוב כמאכל עיראקי..מעטפת של בצק העשוי מבורגול ומילוי פטריות עם תבלינים- התוצאה- קובה פריכה מאוד מבחוץ ועסיסית מבפנים!

שומית בשר עם שום ונענע

מאכל עיראקי חגיגי שכולל בשר גולש, שום ונענע עם רוטב חמוץ מתוק.

צלי בקר עם פטריות

צלי בקר רך ועסיסי ברוטב שהתבשל ביחד עם הבשר בליווי פטריות. התוצאה- צלי שנמס בפה שמשאיר טעם של עוד..נהוג לאוכלו בחגים ושמחות, אך מתאים גם לסתם ארוחה טובה ואיכותית..

ארטישוק ממולא בשר

תחתיות ארטישוק ממולאות מבשר רך ואיכותי מתובלן היטב כיאה למטבח הטוניסאי/מרוקאי שמשם מקורו. איכותו לא נופלת ממיטב המסעדות הטוניסאיות האוטנטיות המובילות בארץ! טעם וניחוחות של בית טוניסאי אסלי!

פרגית ביין ועשבי תיבול

סטייק פרגית רכה, טעימה ועסיסית מעורבבת עם תבלינים עדינים, יין ועשבי תיבול, צלוייה על האש.. נעשה בהשראת אולמות האירועים הנחשבים ששם היא בדרך כלל מנה עיקרית קלאסית…

שניצל וינאי

השניצל, שמקורו בוינה הוא במקור עשוי מבשר. בישראל נהוג לעשותו מעוף. אנו מכינים את השניצל מעוף משובח עם ציפוי פירורי לחם, ביצה ותבלינים טובים- מה שעושה שניצל רגיל- לשניצל של בית, פריך ואיכותי!

כרעיים בתנור ברוטב שום ודבש

כרעיים בתנור, או בשמו האחר 'עוף בגריל' הוא מאכל מאוד נפוץ בישראל. רך, עסיסי ונמס בפה. מתובל תבלינים עדינים ופה נוסף שום ודבש להעשרת הטעם.

קציצות עוף ברוטב

קציצת עוף רכה וטעימה עשויה מעוף , ירקות ותבלינים, ברוטב עגבניות שפשוט יגרום לכם לקחת עוד ועוד.. מומלץ מאוד לילדים!

אנגריי

מאכל עיראקי מסורתי הכולל שכבות של בשר גולש, בצל מטוגן, חצילים ועגבניות ברוטב עגבניות- חמוץ מתוק מבושל היטב. נמס בפה ופשוט מעדן!

פרגית על האש

סטייק פרגית רכה, טעימה ועסיסית מעורבבת עם תבלינים עדינים, צלוייה על האש.. נהוג להגיש כמנה עיקרית קלאסית באולמות אירועים נחשבים…

קבבוני טחינה

קציצות בשר צלויות על האש, טעימות ורכות עם מילוי טחינה- שדרוג מרענן לקבב המסורתי..

המבורגר 

ההמבורגר- קציצת בשר שהובאה להמבורג(ומכאן שמה) שבגרמניה במאה ה15ולאחר מכן לארה"ב נעשית 'על האש' בסלמון בצורה הביתית ביותר- רכה, עם טעם איכותי מבשר ללא תחליפים שלא נופל מההמבורגריות המובילות בישראל!

שניצלונים

השניצל, שמקורו בוינה הוא במקור עשוי מבשר. בישראל נהוג לעשותו מעוף. אנו מכינים את השניצל מעוף משובח עם ציפוי פירורי לחם, ביצה ותבלינים טובים- מה שעושה שניצל רגיל- לשניצל של בית, פריך ואיכותי!

נודלס סיני

נודלס סיני מוקפץ בווק על אש גבוהה בתוספת ירקות. מקורו מאסיה ולו אלף ואחת וריאציות..בחרנו להכין לכם את הסגנון שישקף הכי הרבה את הנודלס המקורי. ממש קפיצה קטנה לסין!

שווארמה

שווארמה הוא מאכל בשרי מזרח-תיכוני.מוצאה של השווארמה הוא מן המטבח הטורקי, שם היא נקראת "דונר"- סיבוב בתרגום חופשי. אצלנו ב'סלמון' מכינים אותה מפרגית עסיסית עם תבלינים אותנטיים בדיוק כמו טובי השווארמות!

לשון

לשון בקר רכה ועסיסית ברוטב פטריות מנצח!

טרשנה

מאכל עיראקי עממי שנאכל לרוב בטקסים חגיגיים ובארוחות חג. קציצות בשר משובחות ורכות עם פירות יבשים ברוטב חמוץ מתוק.

רצועות עוף סיני בצ'ילי 

רצועות חזה עוף מוקפץ בווק על אש גבוהה. מקורו מאסיה ולו אלף ואחת וריאציות..בחרנו להכין לכם את הסגנון שישקף הכי הרבה את הסיני המקורי- בסגנון של צ'ילי ושום בדבש. ממש קפיצה קטנה לסין!

שווארמה טבעונית

שווארמה עשוייה מטופו, מוקפצת על האש עם בצל ותבלינים טובים. מוגשת כמענה למספר הלקוחות הצמחוניים והטבעוניים שרוצים אוכל טוב ללא בשר.

קובה מטוגנת

קובה מטוגנת וטעימה

כרעיים בתנור

כרעיים בתנור, או בשמו האחר 'עוף בגריל' הוא מאכל מאוד נפוץ בישראל. רך, עסיסי ונמס בפה. מתובל תבלינים עדינים.

בשר חומוס

חומוס מבושל עם בשר גולש ברוטב משגע מהמטבח הטוניסאי. מנה מושלמת לשבת חורפית!

סלמון אפוי בעשבי תיבול

נתח דג סלמון עשיר, אפוי בעשבי תיבול ותבלינים עדינים. מוכן ב'סלמון' בהשראת אולמות האירועים המובילים שבהם הוא נפוץ כמנה ראשונה ויוקרתית..

קובה בורגול בשר מבושלת

קובה בורגול מבושלת, מקורה מעירק, עשויה מבצק ג'רישה ובפנים בשר רך ומתובלן שהתבשלה בסיר מהביל..התוצאה- קובה רכה ונימוחה בפה שמשאירה טעם של עוד. מומלץ ביותר!

קובה חלאבי מיני (סורי) בשרי

קובה סורית (נקראת גם חלאבית ,מהעיר חלאב שבסוריה)- קובת הדגל שלנו בה' הידיעה שמזוהה לרוב כמאכל עיראקי..מעטפת של בצק העשוי מבורגול ומילוי בשר עם תבלינים- התוצאה- קובה פריכה מאוד מבחוץ ועסיסית מבפנים!

קבב עיראקי צלוי – מנת הדגל!

קבב העיראקי הצלוי שלנו הוא ללא ספק מנת הדגל שלנו. קבב איכותי, ללא תחליפים עם בצל ופטרוזיליה חיה שמשופד על שיפוד נירוסטה וניצלה על הגריל באש גבוהה- זהו ללא ספק הקבב הטוב ביותר שתאכלו.. באחריות!

שפטה קציצות בשר

קציצות הבשר העיראקיות, הנקראות 'קובה שפטה', מורכבות ב'סלמון' מבשר טחון איכותי , בצל ותבלינים טובים, מגולגלות לכדורי אליפסה ומבושלות ברוטב אדום. מהסיר יוצא קציצה רכה וטעימה שתזכיר טעם של בית..!

קובה חלוואה במילוי עוף עם קישואים

קובה קישואים(חלוואה- מתוק בערבית) הוא מאכל עיראקי מסורתי,שמורכב מבצק שעשוי סולת ממולא בעוף טחון עם בצל ותבלינים טובים..את הקובה מבשלים ברוטב עם קישואים ..התוצאה- קובה רכה ומלאה בטעמים .. מעדן!

שעועית עם בשר

פרגית רכה וטעימה שממולאת באורז ובשר עם תבלינים טובים, אפוייה על האש. ארוחה חגיגית ומרשימה!

מפרום תפו"א במילוי בשר

שעועית מבושלת עם בשר גולש ברוטב משגע מהמטבח הטוניסאי. מנה מושלמת לשבת חורפית!

מוסקה חציל במילוי בשר

חציל ממולא בבשר רך ואיכותי, מתובלן היטב כיאה למטבח הטוניסאי/מרוקאי שמשם מקורו. איכותו לא נופלת ממיטב המסעדות הטוניסאיות האוטנטיות המובילות בארץ! טעם וניחוחות של בית טוניסאי אסלי!

פרגית ממולאת עם בשר ואורז

פרגית רכה וטעימה שממולאת באורז ובשר עם תבלינים טובים, אפוייה על האש. ארוחה חגיגית ומרשימה!

קובה אורז עם עוף

עוד אחת ממנות הדגל שלנו..הקובה אורז בעוף(שנקראת בערבית ערוק ברוז) היא מאכל עיראקי מסורתי -קובה שהמעטפת שלה מאורז ומילוי עוף. הקובה מבושלת אך ניתנת לטיגון. מלאה בטעמים עשירים ואותנטיים..חייבים לטעום!

במיה בשר

6.50 ש"ח ל- 100 גר'

פלפל אדום ממולא צמחוני

הממולאים וביניהם הפלפלים זכו לכמה וכמה גרסאות ברחבי העולם. הפלפל האדום הצמחוני שלנו הוא בנוסח העיראקי המנצח: אורז תבלינים ועגבניות..פשוט מעדן!

ממולאים חמוץ מתוק בשרי

ממולאים עירקיים מיוחדים עם בשר (נקראים בעיראקית מחשה יפרר) עם מילוי אורז חמוץ מתוק בטעם משגע. מומלץ ביותר!

ממולאים חמוץ מתוק צמחוני

ממולאים עירקיים מיוחדים ללא בשר (נקראים בעיראקית מחשה יפרר) עם מילוי אורז חמוץ מתוק בטעם משגע. מומלץ ביותר!

פלפל ירוק ממולא צמחוני

הממולאים וביניהם הפלפלים זכו לכמה וכמה גרסאות ברחבי העולם. הפלפל הצמחוני שלנו הוא בנוסח העיראקי המנצח: אורז תבלינים ועגבניות..פשוט מעדן!

פלפל אדום ממולא בשר

הממולאים וביניהם הפלפלים זכו לכמה וכמה גרסאות ברחבי העולם. הפלפל הבשרישלנו הוא בנוסח העיראקי המנצח: אורז תבלינים, בשר ועגבניות..פשוט מעדן!

כרוב ממולא צמחוני

הממולאים וביניהם הכרוב זכו לכמה וכמה גרסאות ברחבי העולם. הכרוב הצמחוני שלנו הוא בנוסח העיראקי המנצח: אורז תבלינים ועגבניות..פשוט מעדן!

כרוב ממולא בשרי

הממולאים וביניהם הכרוב זכו לכמה וכמה גרסאות ברחבי העולם. הכרוב הבשרי שלנו הוא בנוסח העיראקי המנצח: אורז תבלינים, בשר ועגבניות..פשוט מעדן!

עלי גפן צמחוני

עלי הגפן,שמקורם בעירק, נעשים ב'סלמון' בעבודת יד קשה ומפרכת. הם הפכו לאחד ממוצרי הדגל שלנו בשל טעמם הייחודי.תוכלו לבדל אותם משאר המתחרים ע"י גודלם אל מול העלים הדקים והחמוצים שנפתחים מקופסאות שימורים..

קישואים ממולאים צמחוני

הממולאים וביניהם הקישואים,זכו לכמה וכמה גרסאות ברחבי העולם. הקישוא הצמחוני שלנו הוא בנוסח העיראקי המנצח: אורז תבלינים ועגבניות..פשוט מעדן!

בצל ממולא בשר

6.2 ₪ ל 100 גר'

קציצות דגים

קציצות הדגים, שמקורן ביוון הן קציצות מדג טחון שב'סלמון' מוסיפים להן הרבה כוסברה ושאר עלים ירוקים בנוסף לתבלינים במידה נכונה שהופכים את קציצות הדגים שלנו למנה מנצחת!

דג קרפיון מטוגן

דג קרפיון (ידוע גם כדגים חיים) מטוגן וקריספי. מנת חובה לחובבי הדגים!

מושט ברוטב פיקנטי

דג מושט ברוטב פיקנטי אפוי בתנור. מוכן ב'סלמון' בהשראת מנות הדגים באולומות האירועים המובילים כמנת פתיחה מעולה!

מושט מטוגן

דג מושט משובח מטוגן- טעים וקריספי…

דג בקלה ( מרלוזה) מטוגן

דג בקלה ( מרלוזה) משובח מטוגן- טעים וקריספי…

סלונה

דג עם עגבנייה ובצל מבושל היטב ברוטב עגבניות חמוץ מתוק. מקור התבשיל בעיראק.

געפילטע פיש

געפילטע פיש הוא קציצת דג טחון, לרוב קרפיון, הנפוצה בעיקר בקרב יהדות אשכנז ומזרח אירופה. את הגעפילטע פיש נהוג לאכול בשבת ובימים טובים, בעיקר ראש השנה ופסח, אולם יש האוכלים אותו בכל ימות השנה. בתיאבון!

חריימה נילוס ברוטב פיקנטי

חְרַיְימֶה הוא תבשיל צפון-אפריקאי מסורתי,העשוי מדג ברוטב פיקנטי עד חריף.אנו ב'סלמון' מכינים אותו פיקנטי -חריף אבל לא מדי- כדי שרוב הלקוחות יוחלו ליהנות מהטעם הנפלא והאוטנטי שלו. מומלץ לטבול בחלה..!

נילוס מטוגן

דג נילוס משובח מטוגן- טעים וקריספי…

קבב עיראקי צלוי 

חבילת קבב