איך הכל התחיל?
אברהם סלמון (1926-2003) גדל בבגדד שבעירק, על התבשילים מבית אבא- חיים מלאי טעמים וניחוחות.

בשנת 1941 עלה לישראל, והקים עם אישתו ברטה, בית קפה קטן ואולם ארועים ב'רמה' שברמת גן על טהרת המטבח העיראקי. אברהם סלמון, איש צנוע ובעל חזון הפך מהר מאוד לשם דבר בזכות תבשיליו, וחלוץ בתחום האוכל המוכן. את מורשת האוכל העניק לילדיו, ומאז שלושה דורות, עוברים סודות הבישול בתוך המשפחה.

סביב האוכל התגבשה כל המשפחה. העסק התפתח וכיום, מפעל הייצור שלנו אשר ממוקם בקריית אריה שבפ"ת מייצר מגוון רחב של מאכלים במלאכת הכנה מוקפדת ומדוייקת, בעבודת יד, עם ניחוח ביתי וטעים שנעשה יום יום באהבה. אנו מייצרים ומשווקים ללקוחות הפרטיים בחנות המפעל ובנקודות מכירה נוספות. כמו כן, לשוק המוסדי הרחב.

'סלמון - אוכל של בית' משקיעה מאמצים רבים על מנת להבטיח את איכות מוצריה. בתוך כך, אנו מאמינים בהתפתחות ושיפור מתמיד עם רצון ושאיפה לתת ללקוח את הערך הגבוה ביותר.

בתיאבון משפחת סלמון